Basic Understanding of Reconciliation in Eyes of J. P. Lederach and L. Gardner-Feldman - Goda, Samuel
Úvod do problematiky rekonciliácie z pohľadu dvoch silných autorít v tejto oblasti, ktorými sú John Paul Lederach a Lily Gardner-Feldman.