Vesmírny program ako zložka mäkkej moci Číny - Ondriaš, Juraj, 1988-
Úloha vesmírneho programu Číny v jej stratégii uplatňovania mäkkej moci vo svete. Znaky čínskeho vesmírneho programu. Najvýznamnejšie čiastkové programy v rámci celkového vesmírneho programu, teda letom s ľudskou posádkou či plánovanej sieti družíc Beidou. Vesmírna spolupráca Číny s partnermi v rozvinutom aj rozvojovom svete. Význam vesmírneho programu ako súčasť mäkkej moci Číny.