Zmeny v oblasti medzinárodných investičných vzťahov v dôsledku nadobudnutia platnosti dohody CETA - Nováčková, Daniela
Sumarizovanie, analyzovanie a vyhodnotenie dopadov na investičné vzťahy medzi Kanadou a Európskou úniou a jej členskými štátmi, najmä so zreteľom na Slovenskú republiku po nadobudnutí platnosti Dohody CETA. Rozvoj ekonomických a investičných vzťahov medzi Slovenskou republikou a Kanadou. Analýza inštitútu ochrany investícií, ako aj pravidlá podpory rozvoja inevstičných vzťahov (doložka najvyšších výhod).