Vývoj environmentálnej periodickej tlače na Slovensku - Klinda, Jozef
Historický prehľad časopisov zameraných na životné prostredie na Slovensku i v bývalom Československu. Osobitná pozornosť je venovaná časopisom zameraným na ochranu životného prostredia.