Environmentálne orientované publikácie na Ústave krajinnej ekológie SAV - Hrnčiarová, Tatiana
Publikačné aktivity pracovníko ÚKE SAV. Environmentálne periodiká - zaniknuté a súčasné. Environmentálne vedecké monografie. Zborníky z medzinárodných a domácich podujatí.