Príspevok Geografického časopisu k starostlivosti o životné prostredie - Ira, Vladimír
Príspevok mapuje význam periodika Geografický časopis z hľadiska záujmu o problematiku životného prostredia. Práca dokumentuje stručný rozbor periodika z formálnej i obsahovej stránky a zameriava sa aj na obsahovú analýzu príspevkov venovaných environmentálnej problematike.