Skúmanie miery podpory startupov na Slovensku - Záležáková, Eliška
Vymedzenie pojmu start up. Startupové podnikanie. Podpora startupov zo strany väčších existujúcich podnikov. Podpora startupov od verejnej a štátnej správy.