Megafarma z juhu Slovenska omladzuje - Haluza, Ivan
Poľnohospodárske družstvo Sokolce - jeden z najväčších agrárnych podnikov na Slovensku. Rodinná firma, ktorú vedie jeden z najuznávanejších agrárnych manažérov Peter Lelkeš. Syn Peter Lelkeš mladší ako vedúci poľnej mechanizácie podniku. Zavedenie moderných poľných mechanizmov a úspory na nafte. Družstvo nemá len rozsiahle polia a stáda zvierat, ale aj vlastný mlyn, predajne mäsa aj čerpačku motorových palív. Hospodárske výsledky PD Sokolce (2009-2016).