Modelling the Process of Green Public Procurement - Majerník, Milan, 1952-
Informácia o metodike ekologického verejného obstarávania tovaru a službieb, založených na jeho konektivite s celosvetovo štandardizovanými ukazovateľmi udržateľnosti sociálno-ekonomickeho rozvoja.