Identification of Relation between Business Model and Business Strategy and Measurement of Its Tightness - Slávik, Štefan, 1955-
Obchodný model a obchodná stratégia zásadne charakterizujú a predurčujú podstatu spoločnosti a jej činnosť. Vzťah medzi modelom a stratégiou.