Eurostudent ciele a zameranie medzinárodného výskumného projektu - Blanár, František
Základné ciele a obsahové zameranie medzinárodného výskumného projektu EUROSTUDENT, ktorý sa sústreďuje na zmapovanie sociálno-ekonomickej situácie študentov vysokých škôl v Európe.