Kto žije v kohabitáciách na Slovensku? Intenzita vytvárania a charakteristiky kohabitujúcich osôb podľa výsledkov sčítania obyvateľov, domov a bytov 2011 - Džambazovič, Roman
Úloha a význam nezosobášeného spolužitia v rodinných systémoch. Identifikácia charakteristických znakov kohabitujúcich osôb. Faktory rozšírenia a charakteru kohabitácií na Slovensku. Intenzita vytvárania kohabitácií v okresoch Slovenska.