Komplementárna a alternatívna medicína na Slovensku z pohľadu sociálnych vied - Souček, Ivan
Kľúčová terminológia a vzťah medzi pojmami alternatívna medicína, komplementárna medicína, tradičná medicína a integratívna medicína. Podpora a základné súvislosti komplementárnej a alternatívnej medicíny. Homeopatia na Slovensku a snahy o jej legitimizáciu.