Autoritářské represivní strategie a volební soutěživost - Bílek, Jaroslav
Vplyv autoritárskych represívnych stratégií na mieru volebnej súťaživosti vo volebných autoritárstvach (v postkomunistickom priestore v rokoch 1990-2014).