Voľba spotrebiteľov podporuje inovácie - Mišíková, Veronika
Výsledky marketingového programu Voľba spotrebiteľov - Najlepšia novinka 2017. Spotrebitelia hodnotili výrobky v prieskume, prostredníctvom mediálnych partnerov programu a zároveň na Facebooku. Zviditeľnenie víťazov.