Cukrovinky nakupujú všetky domácnosti - Raševová, Kristína
Cukrovinky, sušienky, oplátky, čokolády, bonboniéry sú na Slovensku už stabilne žiadaným sortimentom. Trendom sú "zdravé" produkty. Trendy na trhu určujú veľkovýrobcovia.