Spatial development of residential market in Bratislava region - Ondoš, Slavomír
Trh s nehnuteľnosťami na Slovensku, vývoj. Autor sa zameriava na meranie intenzity výstavby. Výsledok modelovania intenzity výstavby poukazuje na štandardné pôsobenie trhových síl s výstavbou priamo škálovanou úrovňou ceny a historickou kontinuitou výstavby.