Data analysis of traffic accidents in Slovakia: analysis of traffic accidents with regard to regions of Slovak Republic and types of road communications for year 2016 - Hajúková, Tatiana
Ohodnotenie stavu a bezpečnosti cestnej infraštruktúry Slovenska v roku 2016. Porovnanie počtu dopravných nehôd v rôznych regiónoch Slovenska. Definícia cestnej komunikácie regiónov Slovenska.