Strategic year 2016 in defense - Fischer, Dušan
Dve dôležité udalosti v SR v roku 2016: parlamentné voľby a predsedníctvo Slovenska v Rade EÚ. Slovensko a nová dynamika bezpečnosti na úrovni EÚ a NATO. Vojak (Peter Gajdoš) ako minister obrany. Medzinárodné záväzky a spolupráca. Zastarané revízie a modernizácia, Komunikácia s verejnosťou. Rok 2017 ako rok príležitostí.