Human Dimension and Security Sector Reform in Slovakia: Mission (In)complete? - Goda, Samuel
Reforma bezpečnostného sektora (SSR, security sector reform) na Slovensku - prehľad práva a inštitúcií. Občianska spoločnosť a parlamentná kontrola ozbrojených síl SR. Priority v reforme bezpečnostného sektora a odporúčania.