Evaluation of employee work performance – basis for identifying educational needs - Matulčíková, Marta, 1964-
Pracovný výkon a metódy aplikované pri hodnotení pracovníkov. Prieskum vzdelávacích potrieb na úrovni jednotlivých zamestnancov na základe ich pracovného výkonu a správania sa.