Pobyt cudzincov na území SR po 1.5.2017 - Jaško, Jozef
Zmeny prinesené novelizáciou zákona o pobyte cudzincov č 404/2011 Z.z., ktorá bola schválená 14.6.2017. Zmeny pravidiel pri overovaní pozvania. Zavedenie definície vnútropodnikového presunu. Možnosť dočasného obnovenia kontrol na vnútorných hraniciach. Zamietnutie vstupu občanovi EÚ a tretej krajiny. Udeľovanie národného víza. Novela č. 179/2017 Z.z.