Predpoklady vyvodenia sankcií v pracovnom práve - Hrtánek, Ladislav
Protiprávne konanie - sankcie. Predpoklady, ktoré musia byť naplnené pre pracovnoprávnu zodpovednosť. Kedy sa musí zavinenie preukázať, Kedy môže byť od zamestnanca požadovaná celá výška náhrady škody.