Výpoveď a dohoda o skončení pracovného pomeru - odstupné - Hrtánek, Ladislav
Poskytnutie odstupného zamestnancovi v prípade výpovede. Poskytnutie odstupného zamestnancovi v prípade dohody o skončení pracovného pomeru.