<The> Influence of computer games on the executive functions of children - Jursová Zacharová, Zlatica
Vplyv hrania počítačových hier na exekutívne funkcie. Sledovanie vplyvu krátkodobého hrania počítačových hier na koncentráciu pozornosti, presnosť pozorovania a myslenia a pracovnú rýchlosť žiakov tretieho ročníka bežných tried a žiakov s intelektuálnym nadaním.