Odvodová úľava - Slaninková, Katarína
Od 1.11.2013 môžu byť pri zamestnávaní dlhodobo nezamestnaných, po splnení určitých podmienok, zamestnávateľovi a zamestnancovi odpustené odvody takmer v celej výške. Aké podmienky musia byť splnené. Kto sa považuje za dlhodobo nezamestnaného. Výhody a nevýhody vyplývajúce zo zamestnávania týchto osôb.