Finančné a nefinančné ukazovatele výkonnosti podnikov automobilového priemyslu - Štofová, Lenka, 1989-
Meranie výkonnosti podniku. Integrácia metódy Balanced scorecard (BSC) a Data Envelopment Analysis (DEA). Identifikácia determinantov výkonnosti podniku.