Daňové odpisy v zmysle zmien zákona - Simonidesová, Jana, 1968-
Vymedzenie daňového odpisovania podľa zákona o dani z príjmov č. 595/2003 Z.z. v par. 22 až 29. Nové odpisové skupiny a ich doba odpisovania. Zmeny od roku 2015. Metódy odpisovania.