Realizácia a financovanie klastrovej politiky Veľkej Británie na národnej a regionálnej úrovni - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika centralizácie a decentralizácie klastrovej politiky Veľkej Británie a jej financovanie na národnej resp. regionálnej úrovni prostredníctvom rozličných klastrových programov.