Integration in Ukrainian Agrarian Sector - Hutorov, Andrii
Domácnosti v poľnohospodárskom sytéme Ukrajiny. Koncepčný model zmluvnej výroby pre hospodárske subjekty v agrárnom sektore ekonomiky Ukrajiny.