Využitie účtovných odpisov na odpisovanie dlhodobého majetku - Lukáč, Jozef, 1991-
Význam odpisovania účtovnej jednotky. Účtovné odpisy. Časová metóda odpisovania. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku vo vybranom podniku pomocou účtovných odpisov.