Dôsledky nelegálneho zamestnávania - Kovalčíková, Martina
Čo je považované za nelegálne zamestnávanie. Jeho dôsledky pre obe strany pracovnoprávneho vzťahu. Kontrola nelegálneho zamestnávania,, sankcie.