Do gender and personality traits (BFI-10) influence achievement of success? - Sudzina, František
Stručné predstavenie modelu veľkej päťky (big five) a meracej metódy BFI (big five inventory). Model veľkej päťky zahŕňa päť faktorov: extraverzia, otvorenosť voči skúsenostiam, svedomitosť, prívetivosť a neuroticizmus. Vplyv osobnostných čŕt a rodového hľadiska na mimoškolské aktivity - výsledky dotazníkového prieskumu medzi študentmi Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v roku 2016 a prvých mesiacoch roka 2017.