Problem areas in the accreditation process under information-economic aspects - Wieczorek, Susann
Kritika bolonského procesu; snaha zaviesť jednotný akreditačný proces v univerzitnom vzdelávaní v Európskej únii. Akreditácia ako nástroj zabezpečenia kvality vo vzdelávacom sektore. Cyklus PDCA adaptovaný na akreditačný proces. Životný cyklus procesu.