Vzdelávanie štátnych zamestnancov - Jaško, Jozef
Vzdelávanie štátnych zamestnancov upravuje zákon o štátnej službe. Zákon upravuje podrobnosti o formách kontinuálneho vzdelávania, obsahu adaptačného vzdelávania, druhoch kompetenčného vzdelávania a systémovom prístupe vo vzdelávaní štátnych zamestnancov. Povinnosti služobného úradu.