<The> Impact of financial market imperfections on the investment – cash flow sensitivity in Slovak companies - Belanová, Katarína, 1978-
Nedostatky kapitálového trhu a ťažkosti najmä malých a stredných podnikov pri získavaní externých finančných zdrojov. Výsledky empirickej štúdie na 53 slovenských podnikoch z roku 2011 o vplyve nedostatkov finančného trhu na investície automobilových spoločností.