<The> Effect of premium framing on life insurance demand - Brokešová, Zuzana, 1985-
Efekt rámovania (framing effect) ako príklad kognitívneho skreslenia v behaviorálnej ekonómii; teoretická definícia a aplikácia v poisťovníctve. Vplyv formulovania poistného na dopyt po životnom poistení - predbežné výsledky dotazníkového prieskumu na vzorke 200 respondentov na Slovensku z 02/2017.