Tobacco tax and tobacco consumption in Slovakia - Geško, Martin
Ekonomika tabaku a politika v oblasti tabaku. Citlivosť slovenských spotrebiteľov tabaku na zvýšenie daňových sadzieb a cien na základe analýzy vývoja spotrebnej dane z tabaku a tabakových výrobkov v SR. Určenie faktorov, ktoré by mohli ovplyvniť ich elasticitu.