Technical efficiency of banks selected countries of Eastern Europe - Horvátová, Eva, 1958-
Ekonometrická analýza technickej efektívnosti vybraných bánk východnej Európy pomocu DEA analýzy. Porovnanie jednotlivých bánk z pohľadu schopnosti prekonania finančnej krízy.