Stabilization programs of the International Monetary Fund in the course of time - Nemec, Marián
Historický prehľad zmien spôsobov tvorby stabilizačných programov Medzinárodného menového fondu (MMF) od roku 1947 po teoretickej a metodologickej stránke a ich súladu so stabilizačným mandátom MMF.