Matador živí výroba, no budúcnosť vidí vo vývoji - Kvašňák, Lukáš
Spoločnosť Matador Group ako jeden z najväčších dodávateľov pre automobilový priemysel v strednej Európe. Investície do novej fabriky v Nitre. Fakty o investícii Matador Group. Inteligentná fabrika od základov. Potenciál Matadoru v globálnej expanzii.