Vízia prekonala nedostatok kapitálu - Haluza, Ivan
Podnikanie dvojice mladých bankárov v oblasti vinárstva. Získanie kapitálu netradičnou metódou - cez verejný úpis akcií. Výroba vína s historickým názvom Habsburg. Dovoz hrozna z Moravy. Plány na prikúpenie vlastných viníc. Pestrý svet dobre zarábajúceho slovenského vinárstva.