Kapacity nestačí a ceny rostou - Kolář, Vojtěch
Letecká nákladá preprava rastie vďaka silnejšej globálnej ekonomike. Časy dodania sa skracujú, narastajú žiadosti o rýchlejšiu prepravu do vzdialenejších destinácií. Špeditéri registrujú väčší dopyt nielen v leteckej, ale aj v námornej doprave. Najvyťaženejšie linky kvôli nedostatočnej kapacite zvyšujú ceny prepravného. Tento trend má pokračovať aj v roku 2018.