Administratívne podmienky počas vyslania - Toman, Jozef
Už pred prijatím smernice 2014/67/EÚ mnohé štáty mali zavedené rôzne administratívne povinnosti, ktoré sa týkajú vyslania zamestnancov. Povinnosti zamestnávateľov vysielajúcich zamestnancov - SR. Ohlásenie vyslania - právna úprava vo vybraných štátoch EÚ. Evidenčná povinnosť a uchovávanie dokumentov - SR. Uchovávanie alebo sprístupnenie dokladov a doručenie dokladov - právna úprava vo vybraných štátoch EÚ. Kontaktná osoba. Povinnosti domáceho zamestnávateľa.