Práca v zahraničí - Francúzsko - Bačová, Mária
Hľadanie zamestnania vo Francúzsku. Ako napísať žiadosť o prijatie do zamestnania a životopis. Pracovný pomer a mzdové podmienky. Sociálne zabezpečenie. Rodinné dávky. Ukončenie pracovného pomeru. Dávky v nezamestnanosti. Dôchodkový systém. Podnikanie vo Francúzsku. Užitočné adresy.