Banka a poisťovňa majú dosť spoločného. Podľa prieskumu čo si myslia študenti o poistení a sporení - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozdiel medzi sporením a poistením. Pojem poistenie. Analýza vnímania študentov týchto rozdielov.