Vliv přímých zahraničních investic na dodavatelské vztahy a postavení domácích výrobců meziproduktů - Hanousek, Jan
Analýza závislosti medzi odvetviami v ktorých pôsobia PZI. Problematika domácich dodávateľov miestnych pobočiek nadnárodných firiem.