Nariadenie o ochrane osobných údajov a pripravovaný nový zákon o ochrane osobných údajov účinné od mája 2018 - Macová, Marcela
Historický prehľad o legislatíve v oblasti ochrany osobných údajov. Platnosť a účinnosť nového nariadenia a nového zákona o ochrane osobných údajov. Čo tvorí aktuálnu právnu úpravu do 25. mája 2018. Ochrana osobných údajov v Slovenskej republike v kontexte sekundárneho komunitárneho práva Európskej únie od mája 2018. Dokumentácia podľa nariadenia.