Životné minimum od 1. júla 2017 - Gášpárová, Eva
Vývoj súm životného minima (2009-2013, 2017). Zmena veličín platných od 1.7.2017 odvodených od sumy životného minima. Zmena veličín platných od 1.1.2018 odvodených od sumy životného minima. Minimálny dôchodok od 1.1.2018. Prehľad vybraných veličín odvodených od sumy životného minima.