Právne úkony fyzickej osoby a právnickej osoby ako podnikateľa - zamestnávateľa v zmysle Zákonníka práce v súlade s Obchodným zákonníkom - Gejdošová, Slavomíra
Podnikateľ v zmysle Obchodného zákonníka. Právne úkony fyzickej osoby ako podnikateľa. Právne úkony právnickej osoby ako podnikateľa. Štatutárne orgány v zmysle Obchodného zákonníka. Pracovnoprávna pozícia členov štatutárnych orgánov. Konanie poverených zamestnancov robiť právne úkony v mene zamestnávateľa. Prekročenie medzí oprávnenia.